zakelijk internet
voor de laagste prijs!

Ben je op zoek naar het snelste internet, een verbeterde up- en downloadtijd en altijd een stabiele internetverbinding? Dan is glasvezel de oplossing! Glasvezel is betrouwbaar, toekomstbestendig en zorgt ervoor dat je razendsnel, online zaken doet.

hulp nodig?
085-4859380
supersnel internet
supersnel internet
laagste prijs
laagste prijs
snel geleverd
snel geleverd
online besteld
online besteld
landelijke dekking
landelijke dekking
levermoment bepalen
levermoment bepalen
binnen 5 min geregeld
binnen 5 min geregeld
meer dan 100 engineers
meer dan 100 engineers

effectiever en efficiënter werken

Glasvezel is niet alleen om te internetten. Het helpt je als ondernemer ook om effectiever en efficiënter te werken, werken in de cloud. Online telefoneren gaat bijvoorbeeld via een snelle, stabiele internetverbinding. En je verzendt moeiteloos data, maar weet ook dat jouw beveiligingssysteem efficiënt draait, dat pinbetalingen doorlopen en jouw security-oplossingen altijd online blijven. Door de stabiele internetverbinding blijf jij dus 24/7 online.

Glasvezel is een betrouwbare oplossing, breed in te zetten én ook nog eens duurzaam. Want wist je dat het 60% minder energie kost?

We werken steeds meer online en in de cloud. Om als organisatie mee te kunnen groeien met de ICT-ontwikkelingen neemt de behoefte aan meer bandbreedte, betrouwbaarheid en flexibiliteit toe. Overstappen op een internetverbinding van 123zakelijkinternet is dé oplossing.

123zakelijkinternet
door de stabiele internetverbinding blijf jij 24/7 online!
Gratis beveiligingssoftware
Standaard 4G back-up
Razendsnel en veilig

de voordelen van 123

Een internetverbinding van 123zakelijkinternet is voor ondernemers de nieuwe norm. Razendsnel grote bestanden versturen, uiterst betrouwbaar en extra veilig om onbezorgd te kunnen ondernemen. Een internetverbinding van 123zakelijkinternet is voor bedrijven de meest geschikte internetverbinding om altijd veilig in contact te zijn met klanten, partners en slimme apparaten. Je bent verzekerd van een razendsnelle, veilige en stabiele verbinding tot wel 1 Gigabit!

Bij 123zakelijkinternet kunt u standaard 4G Back-up krijgen. Met deze failover oplossing heeft uw bedrijf internet, ook als het vaste internet onverhoopt uitvalt. Uw internetverbinding wordt ook automatisch beveiligd tegen malware, ransomware en virussen. De gratis beveiligingssoftware zorgt ervoor dat u beschermt bent tegen cybercrime.

Ben je op zoek naar een backup verbinding voor jouw internetaansluiting ook dan is een verbinding van 123zakelijkinternet een verstandige keuze.

En mocht je vragen hebben of werkt er iets niet, dan staan de medewerkers van onze helpdesk voor je klaar.

doe hier de postcodecheck

Zakelijk glasvezel voor een vast maandelijks bedrag. Doe de postcodecheck en bereken de laagste prijs.