over ons

Wij zijn 123zakelijkinternet, onderdeel van Clear Mind IT consultancy. Een onafhankelijke ICT-advies organisatie. Onze focus ligt op de optimale beleving van de eindgebruiker. Zo hebben wij onze processen voor 123zakelijkinternet volledig geautomatiseerd om zo een optimale beleving én de meest efficiënte werking van jou internet verbinding. Dat noemen wij experience excellence.

experience excellence

Experience

Experience staat voor ervaring én beleving. Voorop staat de beleving van onze klant, van jou als eindgebruiker. Want onze oplossingen zijn pas succesvol als ze in de dagelijkse praktijk efficiënt en effectief worden gebruikt. In onze werkwijze – gebaseerd op onze ruime ervaring met uiteenlopende ICT-projecten – zijn wij daarom constant bezig met het optimaliseren van de gebruikerservaring; vanuit kennis én door het toetsen van de ervaring en beleving van de gebruiker. Zo is de meerwaarde van de innovatie het hoogst én realiseren wij de optimale customer experience.

Excellence

Excellent werk leveren zit in ons DNA. Als onafhankelijke ICT-consultants denken wij in perfecte structuren en ontwikkelen we optimale oplossingen voor onze partners. Oplossingen die zorgen voor vooruitgang en absolute, meetbare meerwaarde opleveren. Onze visie is dat implementaties altijd snel, flexibel en in één keer goed moeten verlopen. Dat is onze standaard. Daarom hechten we veel waarde aan klanttevredenheid en is onze blik gericht op de toekomst. Noem het onze spirit of excellence.

doe hier de postcodecheck

Zakelijk glasvezel voor een vast maandelijks bedrag. Doe de postcodecheck en bereken de laagste prijs.